PSIXOSOMATIK KASALLIKLARDA BEMORLAR BILAN PSIXOLOGIK TADBIRLAR OLIB BORISH ZARURATI - Urazbaeva, Dilbar (Bulletin of scientific research TUES, 2023)
Mazkur maqolada psixosomatik kasalliklarda bemorlar bilan psixologik tadbirlar olib borish zarurati asoslangan bo‘lib, o‘n ikki barmoqli ichak va oshqozon yarasi kasalliklari tashxisli bemorlarning psixoemotsional holati eksperimental tadqiq qilingan. Bunday bemorlar bilan ishlashda psixologik xizmat ko‘rsatish jihatlari asoslangan.