TARIXIY HIKOYADA BOBUR OBRAZINING IFODALANISHI - Amirkulova, Zebuniso (Bulletin of scientific research TUES, 2023)
Ushbu maqolada atoqli hikoyanavis Hayriddin Sultonovning “Panoh” hikoyasida Bobur obrazining ifodalanish xususiyatlari tarixiy voqealar asosida bayon qilingan.