MATNLI MASALALARNI YECHISH USULLARI - Abdusamatov, Alisher (Bulletin of scientific research TUES, 2023)
Ushbu metodik tavsiyada, matematika darslari samaradorligini oshirish,boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida matematik tasavvurini oshirish hamda ularning matiqiy fikirlashga o‘rgatish uchun pedagogik texnologiyalarini qo‘llash, bu orqali o‘quvchilarda nafaqat fan bo‘yicha bilimlarini balki kriyativ shakllantirish ham mumkinligi aytib o‘tilgan.