TA’LIM SIFATIGA TA’SIR QILAYOTGAN SALBIY OMILLAR VA ULARNI BARTARAF QILISH YO‘LLARI - Imonov, Baxtiyor (Bulletin of scientific research TUES, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim tizimidagi muhim masalalardan biri bo‘lgan mavzu ya’ni ta’lim sifatiga ta’sir qilayotgan salbiy omillar va ularni bartaraf qilish yo‘llari to‘g‘risida fi-krlar bildirilgan. Ta’lim sifatining boshqaruv jarayoniga ham bog‘liq ekanligi zaruriy material-lar misolida ko‘rsatib o‘tilgan.