MAHALLA INSTITUTI RIVOJLANISHINING IJTIMOIY-FALSAFIY TAHLILI - Teshaboyev, Abbos (Bulletin of scientific research TUES, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonning ijtimoiy-siyosiy hayotida Mahalla institutining tutgan o‘rni va uning yoshlarimiz ta’lim tarbiyasidagi ahamiyati hamda bu sohada olib borilayotgan ishlari haqida fikrlar bayon etilgan.