KOMPETENSIYAVIY YONDASHUVDA FANLARARO ALOQADORLIKNING AHAMIYATI - Babayeva, Maxfuza (Bulletin of scientific research TUES, 2023)
Maqolada ta’limdagi integrasiya, fanlararo aloqadorlik va uni rivojlantirish, turli fanlarni o‘qitishni uyg‘unlashtirish ya’ni ularning chuqur o‘zaro ta’siriga o‘tishning pedagogik shart sharoitlari va uni amalga oshirish bosqichlari yoritilgan. Muallif tomonidan umumta’lim maktablarida fanlar integrasiyasining ilmiylik jihatlari tahlil qilingan.