O‘ZBEK ANTOPONIMIKASIDA KONTAMINATSION NOMLAR - Allamuratova, Xosiyat (Bulletin of scientific research TUES, 2023)
Maqolada o‘zbek antroponimikasi tizimidagi kontaminatsion usulda yasalgan nomlarning xususiyatlari, nomlar tarkibidagi qismlarning mazmuniy munosabati, sodda usulda yasalgan ismlardan ajralib turuvchi o‘ziga xos jihatlari, ularning lingvistik xususiyatlari aks etgan.