RAQAMLI DUNYO SHAROITIDA BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA ANIQ VA TABIIY FANLAR INTEGRATSIYASINING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Saloxitdinova, Navro‘za (Bulletin of scientific research TUES, 2023)
Maqolada boshlang‘ich ta’limni integratsiyalash zaruriyati, ta’lim jarayonida fanlararo bog‘lanish, o‘quvchilarning o‘zlashtirgan bilim ko‘nikma va malakalarni fanlararo aloqadorlikda amalga oshirish, integratsiyalash texnologiyasi orqali fanlar o‘rtasida tarkibiy bog‘lanishni mustahkamlash, ularni umumlashtirish, o‘quvchi-yoshlarnnng tabiat va jamiyat o‘rtasidagi yaxlit tasavvurlarni yanada boyitish, shuningdek, boshlang‘ich ta’limni integratsiyalash mazmuni zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanib bayon qilingan.