BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING MILLIY QADRIYATLARGA BO‘LGAN MUNOSABATINI SHAKLLANTIRISH METODIKASI (“QUTADG‘U BILIG” VA “HIBAT UL-HAQOYIQ” DOSTONLARI NAMUNALARI MISOLIDA) - Raupova, Navbahor (Bulletin of scientific research TUES, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida milliy qadriyatlarga bo‘lgan munosabatni shakllantirish masalalari yoritilgan. “Qutadg‘u bilig” va “Hibat ul-haqoyiq” dostonlaridagi axloqiy-falsafiy g‘oyalar asosida tarbiyaviy ishlarni tashkil etish metodikasi tahlil qilinadi. Tadqiqotda boshlang‘ich ta’lim jarayonida milliy-ma’naviy merosdan samarali foydalanish yo‘llari ochib berilgan.