MAHMUD QOSHG‘ARIYNING “DEVONU LUG‘ATIT TURK” ASARI ETNOFOLKLOR MANBA - Yarmatov, Turg‘unjon; Yarmatov, Faxriddin (Bulletin of scientific research TUES, 2026)
Mazkur maqolada Markaziy Osiyo hududidan yetishib chiqqan etnofolkloristika yo‘nalishining yetuk namoyondalaridan biri Mahmud Qoshg‘ariyning ilmiy merosi xususida qimmatli ma’lumotlar berilgan.