FANNI O‘QITISHDA INTERFAOL TA’LIM METODLARIDAN FOYDALANISH - Yunusov, Dilshod; Umirov, Jamshed (Bulletin of scientific research TUES, 2026)
Ushbu maqolada malakali kadrlarni tayyorlash va ularning bilimi, saviyasini oshirish, yurtimizni gullab yashnashi uchun barcha imkoniyatlardan unumli foydalanib, dunyo miqiyosidagi o‘qitish tizimidan yuqori o‘rinlarga olib chiqish haqida yuritilgan. Fanni o‘qitishda interfaol ta’lim metodlaridan foydalanish orqali talabalarga bilim berish fanni o‘qitish samaradorligini oshirishda muhim ahamiyat kasb etishiga alohida e’tibor qaratilgan.